Akció!

Azalea zsákrugós matrac

166 440 Ft-tól 133 152 Ft-tól

Leírás

Az Azalea zsákrugós matrac ergonómikus, egymástól függetlenített táskarugós ágybetét. Az Azalea matrac zsákrugós szerkezete oly módon biztosítja a pontrugózást, hogy a testfelület által lenyomott rugó a mellette elhelyezkedő rugótól teljesen függetlenül mozoghat. Ezáltal a zsákrugózat súlyunkat a lehető legjobban oszlatja szét a matrac felületén.

Ez a 7 zónás, 800 egymástól független zsákrugóból álló ágybetét optimális alátámasztást biztosít a test különböző pontjainak, mind például a vállaknak és medencének. Minden egyes rugót egy kis szövettáska véd, amelyeket egy különleges eljárással kapcsolnak össze, úgy, hogy fenntartsák a kohéziót és a független mozgást közöttük.

A rugózatot egy nagy sűrűségű, természetes, vízalapú poliuretán oldal megerősítés teszi alkalmassá a nagyobb teherbírásra, így biztosítva a kiváló tartást. A vizes bázisú gyártási folyamatnak köszönhető a habanyag magas légáteresztő képessége, mivel a gyártási folyamat során a víz hatására képződő sejtek olyan kötődésbe kerülnek egymással, ami lehető teszi, hogy a levegő szabadon áramolhasson közöttük anélkül.

Az ágybetét mindkét oldalát a poliuretán tömőanyag mellett egy új magas légáteresztésű, antiallergén szálból készült Greentex tömőanyag egészíti ki.

Új bevonó huzata Santized kezeléssel készül, maximális védelmet nyújt a baktériumokkal szemben, valamint megelőzi azok elszaporodását. Újdonság, hogy az Azalea már levehető huzatú változatban is rendelhető Q-DRY&SOFT kiváló minőségű, utolsó generációs, poliészter szövettel, amely tökéletesen nedvességfelszívó, valamint maximálisan légáteresztő, puha anyagból készül. 60 fokon mosható.

Az Azalea rendkívül strapabíró, erős ágybetét, amely hosszú ideig képes megtartani rugalmasságát. Háromdimenziós szellőzőcsík fokozza a matrac folyamatos levegőcseréjét, megakadályozva a gombák és baktériumok kialakulását. Az oldalakon elhelyezett textilfogantyúk egyszerűsítik az ágybetét időnkénti forgatását.