A Lineaflex-H Kft.

A Lineaflex-H Kft a Lineaflex matracok hazai kizárólagos disztribútora. Cégünk 1995-ben jött létre az olasz Tore által gyártott matracok, ágyrácsok, párnák és egyéb, alvással kapcsolatos kiegészítők kizárólagos képviseletére. Az elmúlt húsz év során országos értékesítő hálózatot építettünk ki, melynek köszönhetően a Lineaflex termékek ma már szinte minden jelentősebb bútorkereskedő cégnél megtalálhatók. A matracok, párnák, ágyrácsok és egyéb kiegészítők mellett olasz bútorok forgalmazásával, valamint egyedi bútorok tervezésével, gyártásával, szállításával és készre szerelésével is foglalkozunk.

Matracok, ágyak és kárpitok

Ma már emberek millióinak gondtalan alvásáról gondoskodik világszerte minden este a Lineaflex. A pihentető alvás és a minőségibb élet érdekében a Lineaflex szakemberei az alvással kapcsolatos termékek minden funkciójára kutatásokat végeznek és szükség esetén technikailag tovább is fejlesztik azért, hogy az alvás során fellépő összes élettani igény megfelelően legyen kielégítve – azaz jól aludjunk.

A megfelelő pihenés alapja a következő elemek harmóniája: matrac, ágyszerkezet és maga az ágy.

Az ágy kiválasztásakor szinten minden esetben a szív diktál, ezért kellő figyelmet kell fordítani a minden (különösen a design) tekintetben megfelelő darab kiválasztására. A Lineaflex többféle szerkezetű ágyak széles termékskáláját gyártja – ezeknél az utolsó darab csavarig a középpontban mindig a minőség áll. Közhelynek hangzik, de a jól megválasztott fekhely – akár csak a fej, a nyak és a gerinc megtámasztásáért kiemelten felelős párna – biztosítja, hogy a maximális teljesítményt hozzuk ki matracunkból.

Egyszer réges-régen…

Pillantás a múltra

A Lineaflex matracok története a ’70-es évek közepén, egy forró nyári reggelen kezdődött, amikor Vincent C. Fiat 850 kisbuszát megtömte matracokkal és elindult, hogy a közeli falvak piacain adja el őket. Az akkor időszak során a vevőkkel ápolt közvetlen kapcsolat tette lehetővé, hogy olyan értékes tapasztalatokat és információkat szerezzen, amiket aztán később a gyártás során kamatoztatni tudott. Így indult, ez volt a kezdete annak a történetnek, amely a mai napig a minőségről, az innovációről és a munka szeretetéről szól.

Indul a nagy kaland

Az első sorozatgyártású matracok

Mintegy 20 évnyi kemény munka és a vevőkkel való közvetlen kapcsolat után megérett az idő arra, hogy Mr. V. a gyakorlatba is átültesse mindazt, amit az elmúlt évek során tapasztalt illetve javaslatként kapott – a Friuli síkságon található Gonars faluban nyílt meg matracgyártó műhelye, és ekkor lett bejegyezve vállalkozása a Gazdaságfejlesztési Minisztérium Olasz Szabadalmi és Védjegy Irodájában: így vált hivatalossá a „Made in Italy” márkanév.

A bővítés a következő álom…

Ötletek, álmok és kíváncsiság

A szájhagyománynak köszönhetően Lineaflex márka hamarosan ismertté és elismertté vált, már a közeli városokban is tudták az emberek, hogy mit takar ez a név… itt volt az ideje tehát annak, hogy a Tore terjeszkedésbe kezdjen. A matracok, ágyrácsok, kárpitozott ágyak és tartozékok gyártása ekkoriban került át Villa Vicentinába.

Európai jelenlét

Folyamatos növekedés

Az olasz földön elért sikerek megalapozták a cég jövőjét az akkor még kissé távolinak tűnő Európában is. Hamarosan professzionális értékesítési hálózat jött létre Szlovéniában és Horvátországban, majd hamarosan Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon, Romániában végül 2000-ben Oroszországban is. A kiváló olasz minőség és a kedvező ár-érték arány eredményeként a cég már pár év alatt is komoly sikereket ért el az összes országban.

A siker kora

Olaszországban és Európában is vezető pozícióban

A nemzetközi és hazai siker együtt járt a növekedéssel; a fejlesztőbázisként működő Villa Vicentinát immáron kinőtte a cég, így hamarosan egy újabb, 9000 négyzetméteres telephelyre költöztette telepét.

 

25 év szenvedély…

Előretekintés

A Lineaflex sikere egyszerű, de kitartó és nagyon kíváncsi emberek munkájának köszönhető. Az út persze nem ért még véget – a gyártástechnológiai fejlődés, az újabb és újabb anyagok kikísérletezése és termelésbe ültetése segítségével a cég továbbra is a legmagasabb vásárlói igények kielégítésére törekszik.

Forrás: Lineaflex Materassi