Matrac rugózatok

Alapvetően két fajta rugózati megoldás található meg széles körben a matrac piacon.

HAGYOMÁNYOS BONELL RUGÓZAT

A matrac rugózatok közül talán a legrégebbi és legmegbízhatóbb rendszer: már több mint egy évszázada ismert, olyan bevizsgált technológia, amely nagymértékben hozzájárul a kiváló alváshoz és pihenéshez. Természetesen az elmúlt idők alatt az ágybetétek előállítási technológiája nagy lépéseket tett előre, ami magas színvonalú gyártást és még jobb alvásélményt tett mára lehetővé.

Az általunk használt rugózat duplatölcséres Bonnel rugózat, amely a legkorszerűbb és a legelterjedtebb a világon; jó minőségű és tartós. Egy rugózat akkor mondható jónak, ha erős, ám a kimagasló terhelésekre egyúttal fokozatosan reagál, ezért kényelemérzetet és az egész test számára megfelelő alátámasztást biztosít. A rugós ágybetét mindig is egy megbízható ágybetétet jelentett mindazok számára, akik ragaszkodnak a hagyományos termékekhez, ugyanakkor szeretik az újításokat, a minőséget és a tartósságot.

FÜGGETLEN ZSÁKRUGÓS SZERKEZET

Ergonómiai szempontból az egymástól független acélrugók jelentik a legjobb megoldást, mert jól alátámasztják testünket, és teljesen szabad mozgást tesznek lehetővé. Ez a szerkezet biztosítja, hogy minden testrész a megfelelő módon legyen alátámasztva, ezzel segítik a vér szabad áramlását az alvás ideje alatt.

A rugók a lengéscsillapítás érdekében egy anyagzsákban találhatók; ez növeli a tartósságot, és segíti a rugók egymástól független mozgását. A zsákokat antiallergén anyaggal rögzítik egymáshoz. Az eredmény egy teljes egységet alkotó, ergonómiai szempontból tökéletesen megfelelő ágybetét.