Akció!

Camelia zsákrugós matrac

218 291 Ft-tól 174 633 Ft-tól

Leírás

A Camelia zsákrugós matrac független zsákrugózattal és memóriahab felsőrésszel ellátott, kiváló minőségű matrac. A 800 db egymástól független zsákrugóból álló, 7 zónás, ergonómikus kialakítású ágybetétet úgy tervezték, hogy különböző módokon válaszoljon a test különböző nyomásaira, így biztosítva minden egyes mozdulat egymástól való teljes függetlenségét.

Ez a személyre szabott független acél zsákrugós ágybetét, memóriahab (Memory Foam) rétegének köszönhetően képes alkalmazkodni testünk formájához, elősegítve az ideális feltételeket a helyes testtartáshoz azáltal, hogy megfelelő alátámasztást biztosít a megfelelő pontokon, megszüntetve a nyaki és ágyéki feszülést.

A hőre érzékeny, innovatív „lassú memoriájú” memóriahab réteg az ágybetét mindkét oldalán csökkenti a stresszt és lelazítja az izmokat. Nyitott sejtszerkezetes felépítése nem tartja meg a nedvességet, így nem nyújt táptalajt a penész kialakulásához.

A téli-nyári oldalas ágybetét téli oldalán az optimális hőszigetelő tulajdonságú POLI-LANA (tiszta gyapjú), míg a nyári oldalán kiváló nedvességfelszívó képességű, POLI-LINO (tiszta len) található.

Huzata stretch Silver Care, amely képes szabályozni testhőnket, a pihenés teljes ideje alatt, továbbá megakadályozza a baktériumok és a bőrirritáció kialakulását. Újdonság, hogy a Camelia zsákrugós matrac már kérhető személyre szabott, levehető huzatú változatban is – lehet választani a TENCEL,(100 % len ), illetve SILVER antistressz kezeléssel készült bevonó huzatok közül lehet.

Oldal megerősítés keretezi az ágybetétet, amely meggátolja az oly sokszor érezhető lecsúszás érzés kialakulását. A gombák, a baktériumok kialakulásától a háromdimenziós hiper lélegző csík nyújt védelmet, azáltal, hogy biztosítja a folyamatos levegőcserét, így tartva frissen és szárazon az ágybetétet. 4 db textilfogantyú segíti ágybetét forgatását.