Lineaflex matracvédő huzatanyagok

A Lineaflex nem az újonnan vásárolt matracok állagmegóvása és egészségesen tartása érdekében kísérletezte ki matracvédő huzatait. A külső héjhoz és a töltéshez felhasznált anyagokat úgy tervezték, hogy az évszakhoz illeszkedve tartsa megfelelő hőmérsékleten a matracot. Természetes anyagok, innovatív fejlesztések, anti-atka és anti-bakteriális eljárások segítenek abban, hogy a legegyszerűbb elvárásoktól az egészen egyedi igények kielégítéséig bárki megtalálja számítását.

3D-Space

Kétoldalú háromdimenziós szövetbevonat, rendkívül légáteresztő képesség és tartósság

A tartós szövettel borított, Tencel ® high-tech szálakkal bélelt 3D-Space Topper könnyen leszedhető a matracról. A két anyag kombinációja segít fenntartani a száraz mikroklímát a matrac belsejében. A finom rajzolatú foltvarrás igazi olasz stílust, eleganciát sugall. A beépített szellőzőrendszer 6 helyen segíti egyensúlyban tartani a matrac klímáját. Atkaölő és hipoallergén, 60°-on mosható.

ALOE

Aloe vera tartalmú fedőszövet

Az aloe vera gyógyító tulajdonságai mindenki előtt ismertek: gyulladáscsökkentő, gombásodásgátló, antibiotikus és regeneráló hatást tulajdonítanak neki. A tisztítás természetes eszköze, vitaminokban és ásványi anyagokban, aminosavakban és enzimekben gazdag, a gyógyulást segíti. 60°-on mosható.

SILVER

Ezüst szálas szövet

Az ezüst szálakkal szőtt rostok képesek szabályozni a hőmérsékletet, mikrobiális hatása révén eloszlatja a nap folyamán felhalmozódott elektrosztatikus töltéseket, jótékonyan járulva hozzá a fájdalommentes alváshoz. Atkaölő és hipoallergén, 60°-on mosható.

SILVER ACTIVE

High-tech, ezüstszálas szövet

Figyelemre méltó jellemzői, amelyek megkülönböztetik az összes többi anyagtól: antimikrobiális, stresszoldó és párátlanító. Az anyagban jelen levő ezüst részecskék diszpergáló hatásúak, segítenek a  nap során felhalmozott elektrosztatikus töltések levezetésében.

Sanitized®

Antibakteriális és gombaellenes egészségügyi anyag

A forradalmian új antibakteriális kezelés semlegesíti a gombák és baktériumok képződése során kialakuló kellemetlen szagokat, így állandóan megfelelő higiénés feltételeket teremt.

ACTIGARD®

Actigard® felületkezelt anyag

A forradalmian új antibakteriális kezelés semlegesíti a gombák és baktériumok képződése során kialakuló kellemetlen szagokat, így állandóan megfelelő higiénés feltételeket teremt. Anti-bakteriális és anti-atka anyag.

Fascia 3D-Space

Különleges szövésű matracvédő

A rendszer a kinti és benti levegő újrahasznosításával tartja a matracot szárazon, higiéniai szempontból egészségesen.

Forrás: Lineaflex Materassi

Thermo-system

A fedőanyag legfontosabb célja, hogy csökkentse és eloszlassa a matrac és a test között fellépő természetes nyomást

A Thermo-hipoallergén anyag és a high-tech, nagy terjedelmű elasztikus rostok fejlett hőmérséklet-szabályozást biztosítanak. A matracvédő alapja 3D szövésű, különösen légáteresztő és rendkívül rugalmas anyagból készült. Az alkalmazott foltvarrás, a minta tervezése a hálószoba éke. A beépített, exkluzív kinézetű szellőzőrendszer 6 helyen segíti egyensúlyban tartani a matrac klímáját. Atkaölő és hipoallergén, 60°-on mosható.

TENCEL®

Természetes, biológiai úton származó nyers faszövet (rost)

Legfontosabb jellemzői a kiváló ellenállás és a jó szellőzés; a pamuttal összehasonlítva 50%-kal több nedvességet nyel el, ami az anyag külsejét elhagyja és száraz, hűvös érzést biztosít. Ideális azok számára, akik az átlagosnál izzadékonyabban. Atkaölő és hipoallergén, 60°-on mosható.

Q-DRY & SOFT®

Poliészterből és legújabb generációs, kiváló minőségű textil szálból készült matracvédő

A Q-DRY & SOFT® poliészter anyagának, valamint puha és bolyhos felületének köszönhetően segíti elő a megfelelő felszívódást és légáteresztést. Antisztatikus, anti-stressz és atkaölő bevonat, 60°-on mosható.

Coolmax®

A hidrofób szálakból álló anyag felügyeli és szabályozza a hőmérsékletet és így a test hidratálását.

Anyagjellemzőinél fogva lehetővé teszi, hogy gyorsan eltávozzon az alvás során képződő nedvesség. Rendkívül kényelmes, puha tapintású, könnyed és légies anyag.

PAMUT

Kiváló légáteresztő

Speciális szálak beépítésével megnövelt kényelemérzet és szellőzés. Természetes, kiváló minőségű alapanyag.

ANALLERGICO

Biztonságos a bőr számára

A fogkrém és szájvizek esetében általánosan használt Fiber hatóanyagot tartalmazó, tartós antibakteriális védőmatrac.

Olvasson a Lineaflex matracok bélésanyagairól is!

A Lineaflex számtalan típusú, eltérő igényekre tervezett matrac-bélésanyagból készít terméket. Vásárlás előtt mindenképpen tájékozódjon, hívja kollégánkat lenti elérhetőségünkön!