Milyen matracot válasszak?

Az, hogy milyen matracot válasszunk nem elsősorban ár kérdése. Mivel életünk egyharmadát közvetlen kapcsolatban töltjük matracunkkal nagyon fontos, hogy az megfelelő minőségben minél hosszabb élettartammal szolgáljon minket. A nem megfelelő testsúlyhoz, fiziológiai adottságokhoz, ágyrácshoz vásárolt matrac valószínűleg nem is lesz túl sokáig kényelmes és hamar tönkre is megy – így válik a matracválasztás igazán pénzkérdéssé.

Szánjon ezért időt arra, hogy kiválassza az Önnek leginkább megfelelő terméket, olvassa el leírásainkat a matracok és matrachuzatok főbb jellemzőiről, anyagairól és ha kérdése van, keressen minket bátran elérhetőségeinken – az ön pihentető alvása a mi érdekünk is!

Lineaflex-H Kft telephely a Bálnával szemben

Telephelyünk

Rugós matracok

A rugós matracok a hagyományos, rugó alapú felépítést követő termékek. Teljesen más komfortérzetet és alátámasztást biztosítanak a nem rugós termékekhez képest.

Alapvetően két típusú rugós matracot forgalmazunk

Olvasson rugós matracainkról bővebben ezen az oldalunkon.

Nem rugós matracok

A technológiai fejlődésnek, az új anyagoknak és a természetes alapanyagok reneszánszának köszönhetően ma már sokféle matractípus közül választhatunk. Az eltérő felhasználói igényekre reagálva a Lineaflex nem rugós alapú matracai 3 csoportba sorolhatók

Olvasson nem rugós felépítésű matracainkról bővebben ezen az oldalunkon.