Lineaflex-H Kft - Milyen matracot válasszak

Milyen matracot válasszak?

Az, hogy milyen matracot válasszunk nem elsősorban ár kérdése. Mivel életünk egyharmadát közvetlen kapcsolatban töltjük matracunkkal nagyon fontos, hogy az megfelelő minőségben minél hosszabb élettartammal szolgáljon minket. A nem megfelelő testsúlyhoz, fiziológiai adottságokhoz, ágyrácshoz vásárolt matrac valószínűleg nem is lesz túl sokáig kényelmes és hamar tönkre is megy – így válik a matracválasztás igazán pénzkérdéssé.

Szánjon ezért időt arra, hogy kiválassza az Önnek leginkább megfelelő terméket, olvassa el leírásainkat a matracok és matrachuzatok főbb jellemzőiről, anyagairól és ha kérdése van, keressen minket bátran elérhetőségeinken – az ön pihentető alvása a mi érdekünk is!

Lineaflex-H Kft telephely a Bálnával szemben

Telephelyünk

Rugós matracok

A rugós matracok a hagyományos, rugó alapú felépítést követő termékek. Teljesen más komfortérzetet és alátámasztást biztosítanak a nem rugós termékekhez képest.

Alapvetően két típusú rugós matracot forgalmazunk

Olvasson rugós matracainkról bővebben ezen az oldalunkon.

Nem rugós matracok

A technológiai fejlődésnek, az új anyagoknak és a természetes alapanyagok reneszánszának köszönhetően ma már sokféle matractípus közül választhatunk. Az eltérő felhasználói igényekre reagálva a Lineaflex nem rugós alapú matracai 3 csoportba sorolhatók

Olvasson nem rugós felépítésű matracainkról bővebben ezen az oldalunkon.