Akció!

Masszírozós memory matrac

545 453 Ft-tól 436 362 Ft-tól

Leírás

A Masszírozós memory matrac egy kifejezetten a masszázs rendszerek kiépítésére specializálódott német céggel való együttműködés eredményeképpen született. A német precizitást és az olasz kényelmet kombináló különleges, memóriahabos matrac kombinálja a vibráló és a masszírozó hatást egy egymástól eltérő teherbírású különleges gél közegben.

A masszázs-matrachoz fejlesztett távirányító segítségével 6 különböző program és két különböző típusú masszás beállítására van lehetőség.

Az ágybetétet speciális felépítés jellemzi, ahol az egyik oldalon egy 7 eltérő zónás „Memory Naturalis” réteg nyúlik el, benne nagy teherbírású zselés betétekbe ágyazott rezgő motorokkal, míg a másik oldalon egy egymástól függetlenített gombaformákból kialakított poliuretán felület biztosít felülmúlhatatlan kényelmet, ráadásul kiemelten hatékony szellőzéssel kombinálva. A középen elhelyezkedő vízalapú Hidrotech réteg garantálja a matrac magas szintű rugalmasságát és akadályozza meg egyben a matrac deformálódását. Ergonomikus, légáteresztő, masszírozós, atka és baktériumellenes, levehető huzata 30 fokon mosható.

A masszírozós memory matrac a magyar piacon egyedülálló minőséget és kényelmet képvisel a maga kategóriájában.

Tekintse meg bemutató videónkat: