Akció!

Magnolia ortopéd rugós matrac

196 122 Ft-tól 156 898 Ft-tól

Leírás

A Magnolia ortopéd rugós matrac különlegességét az erős és rugalmas, emelt rugószámú Bonnel rugózat és a két egymástól eltérő oldal rétegei adják meg. Az egyik oldalon Memory Foam soft, a másik oldalon pedig a kissé merevebb szivacs (firm) réteg található.

Ez az ergonomikus ágybetét minden esetben megfelelő alátámasztást biztosít a test egésze számára, különös tekintettel a gerincoszlopra. A 600 db bonnel rugóból álló Magnólia matracot szivacs oldal megerősítés keretezi. Ennek köszönhető, hogy az oly jól ismert „lecsúszás érzés” megszűnik az ágybetét a használata során.

A bonnel rugós matrac egyik oldalán hőre érzékeny, Memory Foam anyag található, ami egy viszkoelasztikus, ún „lassú memoriás” speciális anyag, és a bőrfelszín alatti vérkeringés szinten tartását segíti elő. A másik oldalon lévő, vízbázisú szivacs réteg nagy légáteresztő képességű és rendkívül rugalmas anyag, a megfelelő szellőzés érdekében került kialakításra. Ezeknek az anyagoknak a molekuláris struktúrájára jellemző, hogy aktív módon reagálnak a test hőjére, ezáltal hűen modellezve annak alakját. Ez az alkalmazkodó képesség garantálja a kiegyensúlyozott súlyeloszlást, és meggátolja a nyomás valamint az ízületi feszültség kialakulását.

Mindkét oldalt Greentex tömőanyag egészíti ki amely, légáteresztő, antiallergén szálból készül.

A Magnolia ágybetét elasztikus huzata Silver Care ezüstszálból készül, melyek képesek szabályozni a testhőmérsékletet és azonnal eloszlatják a nap folyamán felhalmozódott elektrosztatikus töltéseket.

Újdonság, hogy a Magnolia már levehető huzatú változatban is rendelhető Silver antistressz huzattal, melynek tömőanyaga  100 %-osan antiallergén.

A megfelelő szellőzést az ágybetét oldalain végig futó háromdimenziós szellőzőcsík garantálja. Ez a csík nem csak frissen és szárazon tartja a matracot, hanem meggátolja a gombák és baktériumok elterjedését is.

Az oldalakon elhelyezett 4 db textilfogantyú az ágybetét megfelelő időnkénti forgatását szolgálja.