Akció!

Sanital memory matrac

299 755 Ft-tól 239 804 Ft-tól

Leírás

A Sanital memory matrac egy exkluzív, ortopéd felfekvés-gátló ágybetét. Ez a memóriahabos matrac hivatalos besorolása szerint orvostechnikai termék, egy olyan eszköz, amely megelőzi a bőr negatív elváltozásait. Nem csak azok számára ajánlott, akik szeretnének jobban pihenni, hanem azoknak is, akik rossz egészségi állapotuk miatt korlátozva vannak a szabad mozgásban.

A Sanital memory matracot három réteg kombinációjából hozták létre. A felső és az alsó felületi réteg hőre érzékeny, „automodellante” felfekvés-gátló memory foam anyagból készül, míg középen egy új, nagy sűrűségű , természetes szivacs réteg található.

A felső Memory foam réteget egy Basic Hidrogen One réteggel egészítették ki a váll és a csípő tájékán, amely frissítő tulajdonságának köszönhetően szárazon tartja a testet. Az ezen a felületen kialakított kisebb lyukak fontos szerepet játszanak az ágybetét és a rajta fekvő személy közötti légáramlás kialakításában és fenntartásában. Ennek köszönhetően sikerül elkerülni a kellemetlen sebek kialakulását, illetve enyhíteni az állandó testtartás által okozta feszültséget.

Stretch huzata forradalmian új, rendkívül higiénikus, légáteresztő, atkaellenes, Greentex béléssel készül.

Huzata mind a négy oldalán kényelmesen lezipzározható és 60 fokon mosható. Három dimenziós szellőzőcsík teszi lehetővé az ágybetét folyamatos szellőzését, így tartva frissen az ágybetétet.

Magasság: 22 cm