Akció!

Natural spring memory matrac

584 403 Ft-tól 467 522 Ft-tól

Leírás

Sok éven keresztül az ágybetéteket kizárólag acélrugókkal készítették, majd a Lineaflex feltalálta a vízalapú poliuretánhabból készített, belül nyitott cellás Dryfeel anyagból álló rugózatot. Így született meg a maximálisan légáteresztő, 7 zónás Natural Spring memory matrac, amely ötvözi a hagyományos rugózatot az innovatív poliuretán Dryfeel anyaggal, tökéletes kompromisszumot kötve a hagyományőrzők és az újítók számára is.

Ergonomikus, légáteresztő, gombaölő, antibakteriális, atkaellenes, regeneráló és lehúzható huzata mosható. A Natural spring memory matrac magja három rétegből áll

  • az első réteg nagy sűrűségű, hőérzékeny Memory Naturalis rétegből áll, amely tökéletesen illeszkedik a test formájához
  • a második réteg a 7 zónás kívülről poliuretán rétegből készült rugózat, amelyet dryfeel anyaggal töltöttek meg, melynek magas légáteresztő tulajdonsága garantálja a folyamatos levegőcserét az ágybetétben.
  • a harmadik réteg a Hydrotech, amely olyan természetes anyagokkal készül, mint például a szója, kamilla, levendula és más illóolajok – segítségükkel a poliuretán hab azt az érzést kelti, hogy használatával szinte teljesen elmerülünk egy természetes és egészséges környezetben.

Magasság: 21 cm

Tekintse meg bemutató videónkat Natural Spring memory matrac komplex felépítéséről: