Akció!

Memory fresh memory matrac

518 621 Ft-tól 414 897 Ft-tól

Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , , , ,

Leírás

A Memory fresh memory matrac 7 zónás ágybetét, amelynek legfontosabb tulajdonsága a növényi alapú, magas légáteresztő tulajdonságú, környezetbarát anyagok és a keresztirányú lyukak kialakításával elért folyamatos szellőzés. Ezért elsősorban azoknak ajánlott, akik főleg az oldalukon szeretnek aludni – az általuk kilélegzett levegőben található pára a matrac lélegző képességének köszönhetően könnyen elvezetésre kerül, nem ad lehetőséget kórokozók megtelepedésére.

Az ágybetét Memory Foam oldalát téli, míg a másik oldalán elhelyezkedő szivacs réteget (amelyet innovatív Big Gél réteggel láttak el a nyak, agyék, és a láb részen) nyári használatra ajánljuk. A Memory fresh memory matracot középen egy nagy teherbírású poliuretán habréteg teszi még erősebbé.

A Memory Fresh matrac standard szövete antiallergén, regeneráló hatású Aloe verával kezelt, és Poli Lino friss, légáteresztő lennel párnázott huzat. Háromdimenziós szellőcsíkja lehetővé teszi a levegő újrahasznosítását, ezáltal folyamatosan friss levegőt biztosít a matrac számára minden évszakban.

Az oldalakon 4 db szövet fogantyú található. Huzata 60 fokon mosható. Magasság: 24 cm