Akció!

Biocomfort latex matrac

336 364 Ft-tól 269 091 Ft-tól

Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , , , , ,

Leírás

A Biocomfort latex matrac 7 zónás magja 100%-os „Lattex Plus” habból készül. A 7 különböző teherbírású zóna garantálja a megfelelő alátámasztást minden testrész számára, bármilyen testhelyzetben.

Az ágybetét magjában vízszintesen kialakított lyukak egy természetes klíma rendszert hoznak létre, amely biztosítja a kinti és a benti levegő folyamatos cseréjét, valamint a szervezet alvás során termelt nedvességének eltávolítását. Ez a folyamatos levegő cirkuláció tehát mind a nedvesség, mind pedig az izzadság kialakulását megakadályozza, miközben állandó hőmérsékleten tartja az ágybetétet, így téve kellemesebbé a pihenést.

A Biocomfort latex matrac 7 zónás kialakításának köszönhető, hogy különlegesen jól támasztja alá a test legérzékenyebb részeit is. A 100%-ig természetes latexhab pontosan reagál minden egyes mozdulatra az alvás ideje alatt, miközben tökéletesen alkalmazkodik minden testtartáshoz. A latex rendkívüli rugalmassága optimális súlyelosztást, így pihentető alvást biztosít.

Az ágybetét „Tencel” bevonó szövete egy olyan intelligens anyag, amely kiváló nedvességfelszívó képességének köszönhetően megfelel azok számára is, akik hajlamosabbak a túlzott izzadásra. A matrac huzata Poli-lino (len) friss, légáteresztő szállal bélelt.

A négy oldalon elhelyezett három dimenziós szellőzőcsík tovább fokozza a matrac maximális légáteresztő tulajdonságát.

Magasság: 21 cm