Techna ágyrács

160 716 Ft-tól

Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

Leírás

E modell legfőbb jellemzője a különleges JUMBÓ SISTEM, egymástól függetlenül mozgó elemek, amelyek 3 D pozícióban helyezkednek el a váll résznél. A tartószerkezet beállításánál lehetőség kínálkozik, személyre szabottan beállítani a megfelelő keménységet, a különböző részeken, a ráhelyezett matrac, illetve a rajta fekvő személy anatómia adottságait figyelembe véve.   Ez az exkluzív és megbízható, egymástól 3D irányban függetlenül mozgó tartószerkezet tökéletesen alkalmazkodik a test görbületeihez, és biztosítja a matrac légáteresztését.

A vázszerkezet rétegelt bükk lemezből készül: 21 db, 33 mm szélességű melegen hajlított rétegelt bükk farugóból áll, amelyből 2 a fejnél és a lábnál, 1 pedig nyak tájékon van megerősítve. 6 db farugó a derék tájékon dupla keménység szabályozóval van ellátva. Az alsó végtagok számár 12 db farugó nyújt, anatómiailag, korrekt, és megfelelő alátámasztást. Minden egyes Techna farugót egy különleges melamin réteggel kezeltek, amely nemcsak a farugók tisztítását könnyíti meg egy száraz ruhával, párazáró rétegének köszönhetően. Ez a kezelés egyben meggátolja az ágybetét lecsúszását a tartószerkezetről.

A farugók egy speciális, rugalmasan dönthető HYTREL felfüggesztésnek köszönhetően, mindenfajta nyomáshoz képesek tökéletesen alkalmazkodni.

A kézi vezérlés lehetővé teszi a fej/hát és a láb emelését 6 különböző fej, illetve 5 különböző mértékű lábemelést.

Az Elektronikus Techna tartószerkezet sokféle mozgást tesz lehetővé. Az elektronikus vezérlés során a hát részt, illetve láb részt alacsony feszültségű (24 voltos) motor segítségével állíthatjuk a megfelelő pozícióba. Az akkumulátor vész leeresztéssel készült. Nyomógombok segítségével szabályozható.

Elérhető többféle méretben és magasságban.