Benessere ágyrács

123 750 Ft-tól

Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

A Benessere ágyrács szerkezeti felépítésének köszönhetően tökéletesen követi a test formáját, és mozgását és ezáltal a farugók magas számának köszönhetően megfelelően alátámasztja a gerincoszlopot. Egyik kiváló tulajdonsága, hogy egyedileg, a ránehezedő súlynak megfelelően támasztja meg a testet, nagy súly esetében is.

A Benessere tartószerkezet 70×25 mm-es rétegelt, környezetbarát méhviasszal felületkezelt, bükkfa rugókból készül. A 21 db egyenként 38 mm-es széles rugókból 2 a fejnél és a lábnál, 1 megerősített rugó a nyak tájékon, 6 dupla farugó a derék tájékon dupla keménység szabályozóval van ellátva, 6 pedig a váll tájékon nyújt kiegyensúlyozott tartást. A farugók egy speciális, rugalmasan dönthető SEBS felfüggesztésnek köszönhetően, minden fajta nyomáshoz képesek tökéletesen alkalmazkodni.

A kézi mozgatású Benessere tartószerkezet lehetővé teszi a fej 5, a láb 6 pozícióba kézzel történő emelését, így biztosítva optimális pozíciót a pihenéshez, főleg azok számára akik vérkeringési problémákkal küzdenek. Az ágyéki-keresztcsont részen keménység szabályozókkal van ellátva. A váll tájékon rendkívüli rugalmasságot kölcsönző 25 mm-es farugók biztosítják a kényelmet.

Az elektromos tartószerkezetű Benessere számtalan mozgatási lehetőséget kínál, kiemelve ezzel az ágybetét rugalmas tulajdonságait. 24 voltos motorral működik és akkumulátoros vészleeresztéssel készül. Nyomógombok segítségével szabályozható.

Elérhető többféle méretben is.